Llegeix el núm. 16 (maig 2020) del nostre Butlletí APUNTSEncetem el curs amb l'arribada a Martorell d'aquesta exposició, de la mà de Museus de Martorell, que s'acompanyarà de diferents activitats durant el període en el qual estarà oberta, coincidint amb les Jornades Europees del Patrimoni, l'octubre, i la celebració de la Diada de Tots Sants i la Setmana de la Ciència, el novembre.

Durant tota la durada de l’exposició tots aquells grups, entitats i escoles que ho demanin també hi trobaran un servei didàctic amb activitats relacionades amb els estudis d'antropologia física.

La mostra ens apropa a les condicions de vida de les poblacions catalanes entre els segles VII i XV, a través dels objectes exposats. Explica com vivien i morien els nostres avantpassats i s'aprofundeix en diferents aspectes de la seva vida a partir de l'antropologia física -la ciència que estudia les restes òssies- i de la paleopatologia -la ciència que estudia les malalties que van patir en el passat-.

Des del Centre d'Estudis Martorellencs s'ha complementat la mostra amb un audiovisual sobre les necròpolis conegudes a Martorell entre els segles VI i XVIII, una projecció dels treballs d'excavació arqueològicaa Sant Genís i Santa Margarida, i un interactiu que ens permet conèixer en detall la necròpolis del jaciment arqueològic de Santa Margarida en totes les seves fases.

45fdea26 1c3f 49fc ba70 fbfc125a799f

Horaris de visita:
Dijous i divendres, de 18 a 20 h
Dissabte i diumenge, de 12 a 14 h

link

Altres webs del CEM

banner SM Baner JAmat Baner Farmacia Baner cami Montserrat