Llegeix el núm. 19 (maig 2021) del nostre Butlletí APUNTS

L'objectiu de les jornades és la promoció i visualització de tots aquells treballs relacionats amb l'arqueologia. Es vol fer arribar a un gran públic, tot el coneixement disponible d'aquesta disciplina, juntament amb el descobriment, o redescobriment del patrimoni territorial i de la història.
Des del CEM ens hi sumem oferint-vos la possibilitat de visitar virtualment els dos jaciments arqueològics en els quals actualment estem treballant i també l'exemple de l'aplicació de tècniques de digitalització i documentació 3D d'objectes i elements arqueològics.
APUNTS NÚM. 19 | maig 2021

EDITORIAL

ES POT FER: La recerca històrica més enllà del relat

PAS A PAS: El paisatge com a document històric

VULNERABLES

A CASA NOSTRA: Sant Genís de Rocafort

IN MEMORIAM

previous arrow
next arrow
Slider
  • 1


Jul13

Campanya d'excavacions SM2020

Gramp 2020 07 13 005l dilluns 13 de juliol hem donat inici a la campanya d'excavacions de 2020 al jaciment arqueològic de Santa Margarida, Per poder dur-la a terme d'acord amb les recomanacions sanitàries vigents hem hagut d'adaptar-nos a una nova manera de treballar i fer-ho amb un equip configurat de manera diferent de l'habitual. Tampoc ens serà possible celebrar la Jornada de Portes Obertes que fem habitualment al finalitzar la campanya.

Malgrat tot, no volem deixar de donar a conèixer els resultats del treball i els progressos de l'excavació. Per això setmanalment us farem arribar dos vídeos mitjançant els quals podreu compartir les novetats amb nosaltres.

Avui us presentem el primer, de la mà d'Esther Travé, professora de la UB i codirectora de l'excavació.

Altres webs del CEM

banner SM Baner JAmat Baner Farmacia Baner cami Montserrat