Slider


Mayo19

Taula rodona sobre el patrimoni històric, cultural i natural de Martorell

El divendres dia 17 vam celebrar a la seu del CEM una taula rodona sobre el patrimoni històric, cultural i natural de Martorell amb les diferents candidatures que es presenten a les eleccions locals del proper diumenge. I van participar les candidatures del PSC-PSOE, ERC / ESQUERRA, SM-PODEMOS, JUNTS, PP i MM-ECG.

A l’inici de l’acte es va presentar el número 12 d’Apunts. Butlletí del CEM, el qual planteja el punt de vista de la nostra entitat sobre la qüestió amb la seva intervenció.

A més de conèixer les propostes de cada candidatura en relació a les actuacions en el patrimoni històric, cultural i natural, que cada una va exposar breument, era un objectiu prioritari des del CEM identificar les possibles confluències entre totes elles.A més de conèixer les propostes de cada candidatura en relació a les actuacions en el patrimoni històric, cultural i natural, que cada una va exposar breument, era un objectiu prioritari des del CEM identificar les possibles confluències entre totes elles.

De forma molt resumida, podem dir que, efectivament, es va fer palès un alt grau de coincidència amb la proposta que vam formular en quan a elaborar un pla a mig i llarg termini en relació a la conservació, la recerca i la difusió del patrimoni i dotar-lo de recursos materials, humans i econòmics. Així mateix, es va coincidir en la necessitat de treballar de forma transversal amb tots els actors, tant polítics, com tècnics, com de les entitats i la societat civil.En aquest sentit, des de MM-ECG es va plantejar la proposta de materialitzar-ho a través d’un Consell de patrimoni. Una proposta que va ser també acollida favorablement per tots els participants.

Des del CEM es va reiterar la funció de col·laboració de la nostra entitat, alhora que vam refermar la necessitat de polítiques a mig i llarg termini. Ens sentim satisfets de la iniciativa, alhora que agraïm la participació dels representants de les candidatures presents i del públic, que va seguir activament l’acte amb la seva intervenció.

Altres webs del CEM

banner SM Baner JAmat Baner Farmacia Baner cami Montserrat