Els dies 6, 7 i 8 d’octubre se celebren novament les Jornades Europees de Patrimoni. Dins el marc d’aquest celebració des del CEM us proposem una activitat fotogràfica per a la descoberta de Martorell i la seva història a partir de 15 imatges fotogràfiques antigues de diversos indrets del municipi.

Què us proposem fer?

Hem seleccionat les 15 imatges que podeu veure en aquest web, a partir de les quals us proposem el repte d’identificar el lloc o element al qual corresponen. Des del web també us podeu descarregar un PDF amb la reproducció de les 15 imatges, la seva identificació i un exemple de com procedir.

Un cop tingueu clar a quin element o indret correspon la imatge, heu de fer una fotografia del mateix element o indret, procurant aconseguir un enquadrament el més similar al de la fotografia original.

Les 15 imatges estan identificades de manera correlativa (F1, F2, etc.). D’aquesta manera podeu identificar fàcilment la vostra imatge i la correspondència amb l’original.

Podeu obtenir les imatges amb qualsevol càmera, però us recomanem fer-ho mitjançat el telèfon mòbil per facilitar-ne l’enviament.

Què heu de fer amb la imatge un cop obtinguda?

Per a poder participar cal que feu la inscripció a l’activitat a través del formulari, indicant el vostre nom i cognoms, una adreça de correu electrònic i el número de mòbil des del qual enviareu les imatges. Un cop completeu el qüestionari veureu el número de telèfon mòbil on enviar-les via WhatsApp.

Quan tingueu una imatge, simplement cal que l’envieu a través de WhatsApp al número de mòbil que us facilitem, indicant al comentari de la imatge el número que la identifica. Així, si esteu enviant la imatge actual que correspon a la imatge antiga F10, simplement cal que poseu F10 al comentari. L'autoria de la imatge la dentifiquem pel vostre número de telèfon.

Podeu participar enviant una o fins  les 15 imatges, segons arribeu a identificar-ne més o menys.

Les fotografies han de respectar el dret a la intimitat i a la pròpia imatge de les persones.

Quan hi podeu participar?

La participació està oberta des del moment que es publiquen aquestes bases i fins el dia 8 d’octubre, a les 12 de la nit. Després d’aquesta hora ja no es considerarà cap imatge de les que es puguin rebre.

Què hi guanyeu?

Un jurat de tres persones integrants de la junta del CEM valoraran primerament el nombre d’imatges encertades per cada participant. En segon lloc es considerarà també la qualitat de les imatges. En cas d’empat, el dia del lliurament de premis es resoldria mitjançant un sorteig. Es concediran tres premis.

Primer premi:

Un lot amb les publicacions del CEM i una invitació per a participar durant tot un dia a les excavacions arqueològiques al jaciment de Santa Margarida, el juliol de 2018, al costat dels arqueòlegs i així conèixer de primera mà com es porta a terme una investigació arqueològica.

Segon premi:

Un lot amb les publicacions del CEM.

Tercer premi: 

Tres publicacions a escollir entre les editades pel CEM.

Qui hi pot participar?

Tothom qui vulgui, menys les persones integrants de la junta del CEM i vinculades a l’organització de l’activitat. Participar al concurs suposa l’acceptació d’aquestes bases.

Com sabrem el resultat i quan es donen els premis?

El jurat farà la selecció de les imatges a partir del dia 8 d’octubre i contactarà amb els guanyadors per telèfon i/o correu electrònic, entre els dies 9 i 11 d’octubre. El lliurament dels premis es farà el divendres dia 13 d’octubre, a les set de la tarda, a la seu del CEM (Antiga Farmàcia Bujons. Plaça de la Vila, 41), on es farà també la presentació de les imatges guanyadores i la presentació i explicació del context històric de les 15 imatges històriques objecte del concurs.

De qui seran les imatges?

Els drets de les imatges seran sempre propietat de l’autor. Tot i això, els participants cedeixen al CEM els drets per utilitzar-les, amb indicació de l’autoria.

Altres webs del CEM

banner SM Baner JAmat Baner Farmacia Baner cami Montserrat