Ago30

M Carme Palou Oñoa

MCarme PalouEl passat 23 d’agost vam rebre la notícia de la mort de M Carme Palou. El seu tarannà obert i d’esperit col·laborador va fer que des del CEM sempre poguéssim comptar amb ella en allò que li proposàvem. Actualment estava treballant en l’estudi de l’obra dels escultors Agutí Pujol, pare i fill, a la parròquia de Santa Maria de Martorell al segle XVII, que ha de formar part del volum sobre la història de Martorell en aquest període. Un treball que esperem publicar dins el 2022.

Llicenciada en Història de l’Art per la Universitat de Barcelona, va tenir un especial interès per la recerca i la divulgació històrica. A banda dels articles de divulgació en publicacions de Martorell, destaquen els seus treballs Les mercedàries a Martorell. L’institut de religioses de Ntra. Sra. de la Mercè a la vila de Martorell, de 1999, i la monografia L'Església de Sant Baldiri: art i història de la "Catedral del Llobregat", de 2001.

En els darrers anys va treballar als Museus de Martorell, des d’on va participar en l’elaboració de materials didàctics i la realització de tallers, activitats i visites guiades.

Altres webs del CEM

banner SM Baner JAmat Baner Farmacia Baner cami Montserrat