Slider


CEM 2020 04 26 004Per aquest cap de setmana, coincident amb una Fira que enguany no podem celebrar, hem volgut recuperar aquesta exposició que vam produir el 2015, que també va ser a la Biblioteca de Martorell el 2017.

Ens presenta en detall la història del que sovint anomenem Castell de Rocafort, que si bé té un orígen en la fortificació, com indica el nom, ens mostra ara les restes d'un monestir fundat l'any 1042.

Just el 4 de maig estava previst l'inici de la tercera campanya d'excavació arqueològica a Sant Genís, que ara ens veiem obligats a posposar. També pel 10 de maig preveiem una jornada de portes obertes i poder mostrar els resultats de l'excavació en marxa. Ens caldrà esperar.

Us presentem aquesta exposició amb la instal·lació tal i com era a la sala d'exposicions de La Caserna. 

Quan visualitzeu l'exposició, veureu el cartell anunciador i, posteriorment, la porta d'accés a la sala d'exposicions. Clicant sobre l'entrada, passareu a la sala i podreu visualitza-la. Un senyal amb una fletxa us portarà a la maqueta on podeu activar el botó que mostra el vídeo que representa Bonfill i Sicarda, senyors de Castellvell, reproduint parts del document fundacional que trobareu al primer plafó.

La fletxa al costat permet entrar ja a la visita per veure tots els plafons en detall. També us podeu desplaçar per l'exposició i ampliar la imatge mitjançant els botons que apareixen a la part inferior de la pantalla. (Tingueu en compte que els vídeos incorporats a l'exposició poden necessitar uns minuts per a la descàrrega).
 

Com sempre, hi podeu accedir clicant sobre aquest enllaç.
 
 
 
 

Altres webs del CEM

banner SM Baner JAmat Baner Farmacia Baner cami Montserrat